De CisCare skintake is een online intake formulier voor de huid. Vul het online intake formulier in of bel/mail naar 0610799804 Info@beautysalonciscare.nl

“Different in Beauty”

Bij CisCare kun je rekenen op professionaliteit en deskundig advies!
Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en bieden daarvoor innovatieve behandelingen en advies op maat met direct zichtbaar resultaat. Voor zowel, tieners, dames en heren.

Met passie voor het vak en kennis, zorgt huidcoach Cisca Deurloo dat jouw huidconditie duurzaam verbeterd.
Cisca is gediplomeerd schoonheidsspecialist, Clephar certified skin professional, visagist, gecertificeerd acne specialist en orthomoleculair voedings en suppletie specialist.

Exclusieve Dermatocosmetica

Om dit resultaat tot stand te brengen, werkt Ciscare met het exclusieve Belgische merk Clephar dermato-cosmetica. Samen bepalen wij de focus en doelstellingen van jouw huidverbeteringstraject. Cisca neemt daar ruim te tijd voor en werkt volledig om maat, immers elke persoon en ook elke huid is weer anders.  Uiteraard staat ook ontspanning en massages hierbij centraal!

Gecertificeerd Huidspecialist/ huidcoach

Heb jij een huidprobleem zoals droge-, vochtarme-, onzuiver huid,eczeem, acne, couperose, rosacea, pigmentvlekken, huidveroudering, zoals rimpels en verslapping van de huid en ben je op zoek naar huid-verbeterende of huidprobleem oplossende behandelingen met langdurig resultaat?
Samen werken wij aan jouw huidprobleem!

Intake en advies op maat

De eerste huid-verbeterende gezichtsbehandeling wordt altijd voorafgegaan door een gedegen en gratis intake gesprek en huidanalyse. Zo leren we jou en jouw huid goed kennen en kunnen we beter inspelen op jouw wensen en behoeften. We bekijken samen wat de behandel mogelijkheden zijn en hoe we jou daarbij kunnen ondersteunen en coachen, door middel van huidverzorgings- voeding- en suppletie-adviezen.

Make-up Workshop / Bruids visagie

Tevens is Cisca visagiste en kun je dus ook bij haar terecht voor professioneel make-up advies. CisCare werkt met het unieke biologische en gezonde make-up merk Inika. Een leerzame make-up workshops behoord ook tot de mogelijkheden evenals een mooie bruids make-up.

Kwaliteits Garantie

CisCare is aangesloten bij de vakorganisatie De Huidprofessional. Deze organisatie staat voor deskundigheid, hygiëne en kwaliteit. Het geeft je de garantie, dat je bij ons behandelt wordt door een schoonheidsspecialist met een erkend diploma en dat er gewerkt wordt volgens de Code van de Schoonheidsspecialist.

Wij nodigen jou graag uit, bij beautysalon CisCare gevestigd op de 2de etage in de wijk de Gors in Purmerend, waar je voor je behandeling  plaats mag nemen op een verwarmde behandelstoel, in een professionele, moderne en rustgevende salon.