Vanwege de grote aanvraag voor behandelingen bij CisCare, ben ik helaas genoodzaakt tot en met December 2020 geen nieuwe klanten meer aan te nemen.

“Different in Beauty”
Bij CisCare kun je rekenen op professionaliteit en deskundig advies!
Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en bieden daarvoor innovatieve behandelingen met direct zichtbaar resultaat. Voor zowel, tieners, dames en heren.

Met passie voor het vak, zorgt eigenaresse Cisca Deurloo dat jouw huidconditie duurzaam verbeterd.
Cisca is gediplomeerd schoonheidsspecialist, Clephar Certified Skin Professional, visagist en gecertificeerd Acne specialist.

Exclusieve Dermatocosmetica

Om dit resultaat tot stand te brengen werkt Ciscare met het exclusieve Belgische merk, Clephar dermato-cosmetica. Samen bepalen wij de focus en doelstellingen van jouw huidverbeteringstraject. Uiteraard staat ook ontspanning en massages hierbij centraal!

Gecertificeerd Huidspecialist

Heb jij een huidprobleem zoals droge-, vochtarme-, onzuiver huid,eczeem, acne, couperose, rosacea, pigmentvlekken, huidveroudering en ben je op zoek naar huid-verbeterende of huidprobleem oplossende behandelingen met langdurig resultaat en wil je even heerlijk ontspannen, dan ben je bij Beautysalon CisCare aan het juiste adres.

Ook geeft CisCare vakkundige adviezen en behandelingen op maat voor oncologie patiënten. Hiervoor heeft Cisca in 2016 een speciaal certificaat behaald via de branche organisatie Anbos en bij Clephar de speciale DermaXpert training gevolgt en mag zich dan nu ook als een van de weinige specialistes in Nederland “Certified Skin Professional” noemen. Met de opgedane kennis en de specifieke Clephar producten, speciaal geschikt voor de atopische huid onder oncologische behandeling, kan Cisca een op maat gemaakte behandeling en huid adviezen geven.

Make-up Workshop

CisCare verzorgd ook gezellige en leerzame make-up workshops in de salon en bruidsmake-up op locatie. Tevens zijn het stylen van de  wenkbrauwen  door middel van verven, waxen/epileren en eventueel wenkbrauw make up advies voor thuis, kwaliteiten van Cisca.

Een moment voor jezelf! Iedereen heeft dit af en toe nodig zodat je daarna weer uitgerust en lekker in je vel voelt zitten. CisCare neemt daar ruim te tijd voor!

Intake en advies

De eerste huid-verbeterende gezichtsbehandeling wordt altijd voorafgegaan door een gedegen en gratis intake gesprek en huidanalyse. Zo leren we jou en jouw huid goed kennen en kunnen we beter inspelen op jouw wensen en behoeften. We bekijken samen wat de behandel mogelijkheden zijn en hoe we jou daarbij kunnen ondersteunen.

Wij nodigen jou graag uit, bij beautysalon CisCare gevestigd op de 2de etage in de wijk de Gors in Purmerend, waar je voor je behandeling  plaats mag nemen op een verwarmde behandelstoel, in een sfeervolle moderne en rustgevende salon.

Kwaliteits Garantie

CisCare is aangesloten bij de vakorganisatie ANBOS. Deze organisatie staat voor deskundigheid, hygiëne en kwaliteit. Het geeft je de garantie, dat je bij CisCare behandelt wordt door een schoonheidsspecialist met een erkend diploma en dat er gewerkt wordt volgens de Code van de Schoonheidsspecialist.

inika-logo-wit-50px
lycon-wit
clephar
anbos-wit