De CisCare skintake is een online intake formulier voor de huid. Vul het online intake formulier in of bel/mail naar 0610799804 Info@beautysalonciscare.nl

“Where nature meet science”

Wil je je huid echt verbeteren? Clephar doet wat het moet doen!

Bij Beautysalon CisCare werken we met het Belgische merk Clephar. Dit merk met zijn hoge farmaceutische kwaliteitsnormen is uniek in Europa en wordt ook gebruikt door dermatologen, alsmede het academisch medisch ziekenhuis in Leuven (België) maakt gebruik van producten vervaardigd in het eigen laboratorium van Clephar, o.a. na chirurgische ingrepen ter voorkoming van littekens, bij eczeem klachten, rosacea, athopische huid, huid onder oncologische behandeling etc.

Farmaceutische kwaliteitsnormen

Clephar is het enige Dermato-cosmetica ( Farmaceutische basis & kwaliteitsnormen) merk in Europa. Er worden uitsluitend huid-eigen en huid-gelijkende werkstoffen gebruikt in de Clephar producten. tevens bevatten alle crème’s met uitzondering van de reiniging, UVA ultra 90% bescherming, zeer belangrijk in het voorkomen van huidschade veroorzaakt door UVA straling welke op lange termijn ernstige huidschade kan veroorzaken, te denken aan onder andere melanomen.

Clephar Skin Care biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing. De skin Care behandelingen en thuisproducten bieden snelle en veilige huidverbetering voor ieder huidtype en zijn bovendien hypo-allergeen. Hierdoor zijn ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes! Tevens zorgen de hoge percentages werkstoffen en zuiver gestabiliseerde vitamines ervoor dat de huid-verbeterende werking van onze behandelingen en producten ongeëvenaard zijn.

Exclusief behandelconcept

Clephar gelooft dat een effectieve, huid-verbeterende schoonheidsbehandeling hand in hand gaat met een intense wellness beleving. Daarom hebben we een exclusief behandelconcept , waarbij evenveel aandacht geschonken wordt aan de innerlijke ontspanning als aan de wetenschappelijke feiten die je huid laten stralen. Iedere CisCare Clephar behandeling bestaat uit een uniek samenspel van persoonsgerichte werkstoffen en massage- & aanraaktechnieken gebaseerd op de haptonomie. Zo komen lichaam en geest in balans en creëert elke behandeling een frisse, heldere en gezonde huid.

10 Redenen waarom wij met Clephar werken:

  • Dermato-cosmetica
  • Innovatieve transport- en stabiliseringssystemen
  • 100% vrij van: Minerale oliën, Parabenen, Propyleen Glycol, Imidazolidyn Ureum, GMO’s, Dierlijke werkstoffen
  • Gebruik van huid-eigen cel structuren en werkstoffen
  • Farmaceutische basis & kwaliteitsnormen
  • Uniek behandelconcept (huidverbetering en wellness)
  • Natuurlijke parfums en basis olieën uit de Provence
  • Gegarandeerde huidverbetering
  • Hypo-allergene producten
  • Complete thuisverzorging