Wij geven ook online huidadvies op maat voor jouw huidprobleem! Doe de online CisCare Skintake of bel mail naar 0610799804 Info@beautysalonciscare.nl

Wij geven online huidadvies op maat voor jouw huidprobleem! Bel of mail naar 0610799804 info@beautysalonciscare.nl

 


Heb je vragen, opmerkingen of wil je een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je liever bellen?
Om de rust tijdens de behandeling te bewaren, nemen wij de telefoon niet aan tijdens behandelingen en kan je een voice mail bericht inspreken, dan bellen wij jou zo snel mogelijk terug.

Tot ziens bij Beautysalon CisCare!    “Different in Beauty”

Facturen kunnen worden overgemaakt op rekening nummer NL97INGB0006480299   t.n.v. Beautysalon Ciscare

Algemene voorwaarden bij afmelden afspraak:

Het afzeggen van een gemaakte afspraak kan kosteloos, uiterlijk 48 uur van te voren. Bij afzeggen afspraak of verhindering minder dan 48 uur van te voren zijn wij genoodzaakt 50% van de geboekte behandeling in rekening te brengen. Bij afzeggen afspraak minder dan 24 uur van te voren, of vergeten afspraak zijn wij genoodzaakt 100% van de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Bij het niet op tijd afzeggen van een gratis (acne) intake worden er €15.00 onkosten in rekening gebracht.

De “reminders” die beautysalon CisCare stuurt via mail of app zijn een service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend bij afzegging.

Annuleren van een afspraak kan alleen telefonisch, via ingesproken bericht, app of sms en is alleen geldig met bevestiging van CisCare over ontvangen bericht!

Verzenden producten:

Ben je niet in de gelegenheid naar de salon te komen en wil je graag huidverzorgings- en/of make up producten bij jouw thuis bezorgd hebben, dan worden er verzendkosten in rekening gebracht. Vanaf € 125.00 is de verzending gratis. (Binnen Nederland)

Wij vragen je begrip voor het bovenstaande.

Let op: CisCare is gevestigd op 2 hoog zonder lift en enkel trappen naar de salon!