Vanwege de grote aanvraag voor behandelingen bij CisCare, ben ik helaas genoodzaakt tot en met December 2020 geen nieuwe klanten meer aan te nemen.

couperose

Wat is couperose:

couperose is een onschuldige huidaandoening waarbij vele kleine gesprongen bloedvaatjes aan het huidoppervlak liggen. De vaatjes zijn verwijd en bevinden zich vooral op wangen, neus, kin. Couperose kan diverse oorzaken hebben zoals, erfelijkheid, overmatige zon blootstelling,roken,temperatuurschommelingen, bepaalde medicatie.

Wat is rosacea:

Rosacea is een chronische huidaandoening in het gezicht. Rosacea ontstaat vaak rond het 30ste levensjaar. Kenmerkend zijn roodheid, couperose vaatjes, bultjes (papels) en puistjes (pustels). Veelal voorkomend op neus wangen en voorhoofd. De ernst van rosacea kan worden beïnvloed door externe factoren zoals zonlicht, cosmetica, huidverzorgingsproducten en sommige geneesmiddelen (vooral geneesmiddelen welke corticosteroïden bevatten) De ontsierende roodheid en ontstekingen zijn goed te behandelen, maar hebben de neiging steeds weer de kop op te steken.

Met de juiste behandeling en dagelijkse thuisverzorging kun je couperose en rosacea goed onder controle krijgen en zichtbaar verminderen.
CisCare maakt daarbij gebruik van speciale Clephar behandelingen, met aangepaste massagetechnieken die zowel kalmerend als ontspannend werken.
Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? maak dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden voor jouw huid.

65 minuten €74.50 met creme masker
75 minuten €80.50 met collageen fleece masker
90 minuten €85.50 met intensieve reiniging en fleece masker

inika-logo-wit-50px
lycon-wit
clephar
anbos-wit