bruids-make-up

Op een van de mooiste dagen van je leven wil je er zo mooi mogelijk en stralend uitzien. Uiteraard helemaal naar jouw stijl en wensen. Ook als je normaal gesproken weinig of geen make-up gebruikt is het advies om op jullie trouwdag je make-up te laten verzorgen door een professionele visagist. Temeer je een mooie jurk hebt, een fotograaf en een (naturel) make-up het plaatje afmaakt.

Minstens twee weken voor de trouwdag kom je in de salon voor een professionele proef make-up. Hierbij krijg je verschillende stijlen aangebracht. Op basis van deze stijlen kan je zo een bruidsmake-up kiezen waar jij jezelf goed bij voelt zodat je op je trouwdag een stralende bruid zal zijn!

Aangezien gebruikte kleuren en materialen voor die dag zoals Jurk, bloemen, accessoires etc. een belangrijk onderdeel zijn bij het adviseren van de juiste bruidsmake-up, vragen wij  je deze accessoires, of een foto hiervan mee te nemen.

Op de trouwdag zelf kom je naar de salon of gaat visagiste Cisca, naar een afgesproken locatie* om je op te maken zoals we samen besproken hebben. CisCare werkt met de make-up producten van Lookx. Dit make-up merk heeft een zeer hoge kwaliteit, heeft zelfs verzorgende bestanddelen en wordt ook wel “The Caring” make-up genoemd. Met de Lookx make up kan je er zeker van zijn dat je de hele dag een stralende bruid bent!

Bruidsmake-up inclusief proef make-up  €85.00
Tegen een meerprijs van €25.00 is de bruidsmake-up op een zaterdag mogelijk.

Verzorging van visagie, make-up voor moeders, familie en vriendinnen € 27,50 per persoon

*Op locatie in Purmerend bij de prijs inbegrepen, eventuele locatie buiten Purmerend tegen een meerprijs.

 

logo-lookx
logo-lycon
logo-clephar
anbos-wit