Wij geven ook online huidadvies op maat voor jouw huidprobleem! Doe de online CisCare Skintake of bel mail naar 0610799804 Info@beautysalonciscare.nl


Op een van de mooiste dagen van je leven wil je er zo mooi mogelijk en stralend uitzien. Uiteraard helemaal naar jouw stijl en wensen. Ook als je normaal gesproken weinig of geen make-up gebruikt is het advies om op jullie trouwdag je make-up te laten verzorgen door een professionele visagist. Temeer je een mooie jurk hebt, een fotograaf en een (naturel) make-up het plaatje afmaakt.

Minstens twee weken voor de trouwdag kom je in de salon voor een professionele proef make-up. Hierbij krijg je verschillende stijlen aangebracht. Op basis van deze stijlen kan je zo een bruidsmake-up kiezen waar jij jezelf goed bij voelt zodat je op je trouwdag een stralende bruid zal zijn!

Aangezien gebruikte kleuren en materialen voor die dag zoals Jurk, bloemen, accessoires etc. een belangrijk onderdeel zijn bij het adviseren van de juiste bruidsmake-up, vragen wij  je deze accessoires, of een foto hiervan mee te nemen.

Op de trouwdag zelf kom je naar de salon of gaat visagiste Cisca, naar een afgesproken locatie* om je op te maken zoals we samen besproken hebben.

Bruidsmake-up inclusief proef make-up  €120.00
Tegen een meerprijs van €37.50 is de bruidsmake-up op een zaterdag mogelijk.

Verzorging van visagie, make-up voor moeders, familie en vriendinnen € 35.00 per persoon

*Op locatie in Purmerend bij de prijs inbegrepen, eventuele locatie buiten Purmerend tegen een meerprijs.