De CisCare skintake is een online intake formulier voor de huid. Vul het online intake formulier in of bel/mail naar 0610799804 Info@beautysalonciscare.nl


Huidstructuur verbeterende behandeling

voor wie:
behandeling voor vele huidtypes geschikt! In het bijzonder de vochtarme, vale, schilferige en verdikte huid met vaak meerdere milia’s (gerstekorrels) pigment verstoorde huid en huid met grove poriën.

werking:

Intensieve verwijdering van dode huidcellen, waarvan de werking nog ongeveer 48 uur blijft na-werken (retard werking) hydrateert de huid, activeert de beschermende functie van de huid en zorgt dat serums en crème’s beter opgenomen worden.

resultaat:

Laat de gezichtshuid weer laat stralen, poriën verfijnen en geeft zichtbaar een een mooie glans en teint!

Meer info:

De AHA/glycolic peeling behandeling is een intensieve manier van een huidpeeling. Voordat de huid vocht goed kan opnemen, moeten alle dode huidcellen intensief worden verwijderd. Clephar AHA glycolic heeft een retard werking (geleidelijke vrijgave) Door deze unieke retard werking worden irritaties door de zuren voorkomen en is deze behandeling zelfs geschikt voor de gevoelige huidtype!

AHA Glycolic bestaat uit verschillende zuren, zoals melkzuur, glycolzuur, salicylzuur in verschillende percentages, welke worden aangepast aan de conditie van jouw huid!
Aangevuld met Vitamine C en een cocktail van Peptides zorgt deze behandeling ervoor dat de doffe huid weer fris, zacht en egaal wordt en weer in staat is optimaal vocht op te nemen! het glycolzuur versterkt ook de actie van de anti-oxidanten in de huid, die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf.

In algemene zin zorgen glycolzuren ervoor dat de structuur van de huid verbeterd wordt. De huid wordt elastisch en is beter in staat om vocht vast te houden. Glycolzuur heeft hele goede hydraterende bestanddelen. Het verweekt dode huidcellen in de opperhuid waardoor de huidstofwisseling verbetert. De porien verfijnen en de huidstructuur verbetert. De lederhuid wordt van binnenuit verdikt, waardoor rimpeltjes vervagen en de huid er jonger uit gaat zien. De huid wordt als het ware verdikt door nieuw collageen vorming en oud collageen wordt versoepeld.

Toepassingsmogelijkheden:

In de herfst/winter maanden, als kuur, 4 tot 6 keer elke 2 á 3 weken bij:
Acne, Littekens, Littekens ten gevolge van acne, Hyper pigmentatie.

Als opfrisser, afgewisseld met, of als toevoeging aan andere schoonheidsbehandelingen bij, verdikte, schilferige huid, vale huid, grove poriën, fijne lijntjes en rimpels, mannenhuid met veel ingegroeide haren, pigmentvlekken.

Deze behandeling voelt aangenaam aan. Na deze behandeling kun je direct je gewone dagelijkse ritme volgen, met als enige opmerking, je moet oppassen met uv straling (zon en zonnebank) Vandaar dat deze behandeling ook voornamelijk in de herfst en winter wordt uitgevoerd.

Losse behandeling : 70 minuten € 82.50
Toevoeging aan andere behandeling € 41.50

AHA Glycolic producten voor thuisgebruik:
AHA Glycolic crème/serum
AHA Glycolic peeling
Vraag advies over mogelijkheden, gebruik van deze producten voor thuis.