De CisCare skintake is een online intake formulier voor de huid. Vul het online intake formulier in of bel/mail naar 0610799804 Info@beautysalonciscare.nl


Acne is een vervelend huidprobleem waar wij jou professioneel bij kunnen helpen!

Acne komt vooral voor op jonge leeftijd, maar ook na de pubertijd kan acne ontstaan, vaak onder invloed van hormonen.

Om vermeerdering van de ontstekingen en littekens te vermijden, is het van belang om snel en professioneel in te grijpen bij acne.

De acne behandeling is een zuiverende, ontsteking werende en verzachtende behandeling. Door het speciale complex van ontsmettende actieve stoffen wordt het talg overschot vermindert en de ontstekingen worden doeltreffend afgeremd en rood heden verminderd.

De acne behandeling/ kuur wordt persoonlijk aangepast aan de ernst van de acne.

Na een uitgebreide intake, stellen we samen een behandelplan op en ondersteunen wij jou in dit proces, door middel van onder andere voeding adviezen en adviezen voor het thuisgebruik van producten.

Acne effectief bestrijden heeft in de meeste gevallen alleen zin als thuis dagelijks de huid wordt verzorgd met de juiste producten. De speciale acne lijn OIL CONTROLE van Clephar helpt daar doeltreffend bij.

Cisca is een gediplomeerd acne specialist, waardoor deze behandeling/kuur in veel gevallen geheel of gedeeltelijk wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Eventueel overleg en/of samenwerking met een dermatoloog is voor ons uiteraard geen bezwaar.

Bij een kuur wordt een keuze gemaakt uit diverse behandelingen die variëren van €69.95 tot  €76.00

Gaan wij samen de uitdaging aan om jouw acne te bestrijden?!
Bel vandaag nog voor een gratis intake en behandelplan!