De CisCare skintake is een online intake formulier voor de huid. Vul het online intake formulier in of bel/mail naar 0610799804 Info@beautysalonciscare.nl


Anti-aging, detox, pollution behandeling

Voor wie: Alle huidtypes

Werking: reinigend, huidbarierre-versterkend en anti-aging.

Pollutie is samen met de schadelijke invloeden van de zon de grootste oorzaak van huidveroudering!

Signalen dat je huid last heeft van Pollutie

  • Verstopte Poriën, stofdeeltjes en vuil blijven plakken op je huid en verstoppen je poriën. Je huid kan niet meer optimaal ademen en de verstopte poriën kunnen leiden tot onzuiverheden, acné en puisten.
  • Vale, grauwe teint en hyperpigmentatie, vervuilde deeltjes uit de lucht dringen diep tot in je huid. Huidcellen raken verstoord en kunnen niet meer optimaal functioneren. Cellen krijgen uiteindelijk minder zuurstof waardoor het cel vernieuwingsproces stagneert, een vermoeide huid met een vale en grauwe teint en hyperpigmentatie zijn het gevolg.
  • Meer rimpels, fijne stofdeeltjes en vervuilde gassen dringen tot diep in je huid en zorgen aldaar voor vele reacties. Dit kan leiden tot huid beschadigende ontstekingen. De aanmaak van verstevigend en vochtbindend collageen wordt hierdoor geremd en het ontstaan van rimpels is een feit.

Resultaat: Een schone huid met een mooie glow, met minder irritaties en roodheden en minder zichtbare rimpels. Ook komt je eigen bruinere teint weer tevoorschijn!

Normale behandeling: 75 minuten € 78.95
Uitgebreide behandeling: 90 minuten € 92.00