De CisCare skintake is een online intake formulier voor de huid. Vul het online intake formulier in of bel/mail naar 0610799804 Info@beautysalonciscare.nl

Lipstick, we kunnen er niet genoeg van hebben! 🙂
Maar hoe vaak kom jij thuis, met een bij de drogist of parfumerie gekochte lipstick, die eigenlijk toch niet bevalt en onderaan je toilettas beland!
Het is ook lastig om een lipstick uit te kiezen met kunst-licht in een winkel bovenop je hand uitgeprobeerd. Dit ziet er dan op je lippen heel anders uit, misschien net iets te hard, of valt helemaal weg tegen je huidskleur aan. Tip, probeer je lipstick niet bovenop je hand uit, maar op de binnenkant van de top van je vinger, dit benaderd het best je lip-doorbloeding en kleur!
Het beste is nog om de lipstick gewoon bij daglicht op je lippen uit te proberen, maar ja…om dat nu te doen in een winkel…
CisCare werkt hygiënisch met de lipstick testers en je kunt altijd langskomen, (wel even op afspraak) als je toe bent aan een leuke nieuwe kleur lipstick. We kijken dan samen welke kleur jou staat en proberen het ook meteen uit op je lippen, zodat je ook voelt hoe de textuur is van de ultra verzorgende lipstick van LOOKX. Deze bevat GEEN paraffine oliën,zoals veel lipsticks wel bevatten en drogen daarmee de lippen ook niet uit, maar voeden ze juist.
De Lookx lipsticks zijn op crèmebasis met een subtiel glanzende finish, voor optisch meer volume. De formule bestaat uit maar liefst 85% natuurlijke ingrediënten zoals wonderboom olie, die lippen soepel houden en uitdrogen voorkomen. Hoog gepigmenteerd, dus optimaal dekkend en lang houdend op de lippen.

Mix en match
Doe eens gek en gebruik 2 lipsticks over elkaar, het resultaat zal je verrassen en zo heb je met 2 lipsticks 3 “looks” voor je lippen.
Voor de feestdagen en winter zijn de lookx lipstick kleuren
nummer 18 Sweet fig pearl en nummer 29 Abricot pearl een prachtige en verrassende combinatie!
of combineer uit de nieuwste winter-look GLAMGIRL de kleuren:


97 Merlot Grape Matte en nummer 98 Clubwear matt

Zie bovenstaande afbeelding glamgirl collectie
Ik help je graag bij het uitzoeken van een mooie lipstick “look”
Welke dan vast en zeker, je dagelijkse favoriet gaat worden!
Cis(Care) 🙂