De CisCare skintake is een online intake formulier voor de huid. Vul het online intake formulier in of bel/mail naar 0610799804 Info@beautysalonciscare.nl

Regelmatig lees ik bij collega’s of bij merken die in de parfumerie verkocht worden, dat ze meedoen met de nieuwste trends op huidverzorgingsgebied. Bij trends denk ik toch meer aan kleding, make up, ed. Bij huidverzorging/huidverbeterings producten, denk ik aan wetenschappelijke ontwikkelingen, waar jarenlang gedegen onderzoek naar is gedaan. Niet aan elk half jaar, het woord “nieuw” of “vernieuwd” op een potje creme en de verpakking aangepast, met als reden dat die creme weer opvalt tussen de vele anderen in het schap.

Ik heb, als huidverzorgings ingrediënten “freak” 😉 lang gezocht naar het juiste merk voor CisCare. Ook tussen alle profesionele merken die uitsluitend in salons verkocht worden is een groot verschil, heb ik in mijn zoektocht gemerkt.
Als je huidverzorging gebruikt, wil je veilig en duurzaam resultaat. Je wilt iets gebruiken dat niet op dieren is getest, maar op mensen. Waarvan de ingredienten zuiver zijn en weinig tot geen allergiën opwekken. Fijn en makkelijk is in gebruik. En waarbij je uiteraard resultaat ziet en voelt!
Het merk waar ik mee werk, Clephar dermatocosmetica huidverzorging, voldoet aan al die eisen. Door mijn passie voor het vak, vind ik het een uitdaging om mensen die huidproblemen ondervinden en daar iets aan willen doen, te coachen en te helpen in dat proces. Mocht je ergens vragen over hebben kun je mij altijd appen, bellen of mailen en geef ik doorgaans binnen een aantal uren antwoord. Heb je geen specifieke huidproblemen, maar wil jij het vochtgehalte van je huid verbeteren of goed op pijl houden en de rimpeltjes die je krijgt verminderen, je huid goed beschermen tegen alle schadelijke stralingen zoals UVA en UVB en overstappen op de dagelijkse huidverzorging van Clephar, dan krijg je uiteraard duidelijk uitgelegd van mij hoe je dit makkelijk en snel kunt gebruiken ’s morgens en ’s avonds. Ik kan mij voorstellen dat je dan thuis komt na een bezoek aan de salon en dan de volgende dag denkt, “hoe was het nou ook alweer…moest ik eerst de milk doen, of toch de lotion …….en waar kan ik mijn ogen mee reinigen…moest ik nu juist wel of niet met water mengen” ……etc. Ook voor die vragen kun je mij altijd bereiken en reageer ik zo snel mogelijk.

Samen gaan we voor de ultieme stralende huid op lange termijn, zondere poespas of trendgevoeligheid! 🙂