De CisCare skintake is een online intake formulier voor de huid. Vul het online intake formulier in of bel/mail naar 0610799804 Info@beautysalonciscare.nlOm de metallic trend kun je niet heen. In zowel de mode- als beauty wereld domineert metallic. Het leuke aan deze trend is dat je zelf kunt bepalen in welke mate je gebruik maakt van glans. Dat geldt ook voor de producten uit de Miss Metallic Trendcollectie.

Samen met Topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen ontwikkelde Lookx make-up deze mooie collectie!
Ga voor de Nude look “Boardwalk of voor de gewaagde look “Purple Rain”

Make up meets Art
De Trendcollectie Spring/Summer 2017 is dit jaar extra speciaal. De collectie heeft namelijk een boegbeeld in de vorm van een illustratie: Miss Metallic. Miss Metallic is stylish, modern, sterk & het stralende middelpunt! Ze is het symbool voor de multi-taskende vrouw van nu. Je vindt haar terug op alle verpakkingen van de producten.

International artist Marcel Burger heeft Miss Metallic ontworpen. Miss Metallic is ontstaan na een aantal schetsen. Marcel: “ze is mijn impressie van een expressie” Perfect passend bij deze krachtige metallic trendcollectie.

Trendcollectie
De trendcollectie bestaat uit:

  • 4 prachtig lang houdbare OOGSCHADUW kleuren, die je per stuk zelf uit kunt kiezen. Ga je voor 1 oogschaduw, vul dan het mono magneet doosje, ga je voor meerdere kleuren, vul dan het trio-magneet doosje inclusief kwastje.
  • 2 mooie LIPSTICKS, die overigens over elkaar een prachtig effect geven!
  • ULTRA LASH mascara, waarvan de formule is aangepast. Door toevoeging van Candellila wax worden de wimpers perfect gesepareerd en zorgt voor een optimale dekking.
  • Goudkleurige LIPGLOSS, die bij een bruine huid fantastisch staat.
  • Paars OOGPOTLOOD. De kwalitatief super goede oogpotloden, zijn al favoriet bij vele klanten van de salon. Deze paarse kleur is een echte aanwinst in het assortiment oogpotloden van Lookx in de salon.
  • Natural velvet MINERAL POWDER een prachtige poeder die je zowel als bronzer kan gebruiken of plaatselijk, bv als rouge kunt aanbrengen. Geeft een mooie natuurlijke glans.

Probeer de trendcollectie uit bij een bezoek aan de salon of volg een van onze make-up work shops in het voorjaar!