€ 25,00 +/- 2,5 uur

Heb jij een toilettas vol met make-up, maar gebruik je de helft maar? Of gebruik je geen, of heel weinig make-up en wil je eens leren hoe jij zelf een mooie make-up aanbrengt en een goed kleurenadvies? Kom dan naar de CisCare make-up workshop!

Tijdens deze ruim 2 en half uur durende make-up workshop leer je hoe jij bij jezelf een mooi passende make-up aanbrengt. Hoewel alle facetten van een mooie make-up bij elke Ciscare make-up workshop aan bod komen, zal er ook bij elke workshop een thema centraal staan. Deze thema’s zijn bijvoorbeeld, Basis/dag make-up, feest/avond make-up en Shapen/foundation.

Deze workshop vindt plaats in de salon met minimaal 4 en maximaal 6 personen, om zo exclusieve aandacht aan alle deelnemers te kunnen geven.

Buiten het feit dat deze workshop heel leerzaam is, is het ook heel gezellig. Uiteraard is er koffie/thee met iets lekkers. Dus kom alleen of met je collega, buurvrouw, vriendin, dochter of moeder en ervaar (samen) deze gezellige en leerzame middag/avond. Houd de website of face book site van CisCare in de gaten voor de geplande data voor de workshops. Heb jij een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen, bel dan naar CisCare en dan plannen we in overleg een datum.

Nieuwe data workshop:

FEEST/AVOND Make-up Workshop Woensdag 25 Oktober 2017 om 19.30 uur

BASIS Make-up Workshop Zaterdag 28 Oktober 2017 om 10.00 uur

Afspraak maken voor workshop Prijslijst