Blog 19-11-2017

Lipstick…..mix en match!
Lipstick, we kunnen er niet genoeg van hebben! 🙂
Maar hoe vaak kom jij thuis, met een bij de drogist of parfumerie gekochte lipstick, die eigenlijk toch niet bevalt en onderaan je toilettas beland!
Het is ook lastig om een lipstick uit te kiezen met kunst-licht in een winkel bovenop je hand uitgeprobeerd. Dit ziet er dan op je lippen heel anders uit, misschien net iets te hard, of valt helemaal weg tegen je huidskleur aan. Tip, probeer je lipstick niet bovenop je hand uit, maar op de binnenkant van de top van je vinger, dit benaderd het best je lip-doorbloeding en kleur!
Het beste is nog om de lipstick gewoon bij daglicht op je lippen uit te proberen, maar ja…om dat nu te doen in een winkel…
CisCare werkt hygiënisch met de lipstick testers en je kunt altijd langskomen, (wel even op afspraak) als je toe bent aan een leuke nieuwe kleur lipstick. We kijken dan samen welke kleur jou staat en proberen het ook meteen uit op je lippen, zodat je ook voelt hoe de textuur is van de ultra verzorgende lipstick van LOOKX. Deze bevat GEEN paraffine oliën,zoals veel lipsticks wel bevatten en drogen daarmee de lippen ook niet uit, maar voeden ze juist.
De Lookx lipsticks zijn op crèmebasis met een subtiel glanzende finish, voor optisch meer volume. De formule bestaat uit maar liefst 85% natuurlijke ingrediënten zoals wonderboom olie, die lippen soepel houden en uitdrogen voorkomen. Hoog gepigmenteerd, dus optimaal dekkend en lang houdend op de lippen.

Mix en match
Doe eens gek en gebruik 2 lipsticks over elkaar, het resultaat zal je verrassen en zo heb je met 2 lipsticks 3 “looks” voor je lippen.
Voor de feestdagen en winter zijn de lookx lipstick kleuren
nummer 18 Sweet fig pearl en nummer 29 Abricot pearl een prachtige en verrassende combinatie!
of combineer uit de nieuwste winter-look GLAMGIRL de kleuren:


                                                                                 97 Merlot Grape Matte en nummer 98 Clubwear matt

Zie bovenstaande afbeelding glamgirl collectie
Ik help je graag bij het uitzoeken van een mooie lipstick “look”
Welke dan vast en zeker, je dagelijkse favoriet gaat worden!
Cis(Care) 🙂

 

 

 

 

 


Trends in huidverzorging ja of nee?!!
Regelmatig lees ik bij collega’s of bij merken die in de parfumerie verkocht worden, dat ze meedoen met de nieuwste trends op huidverzorgingsgebied. Bij trends denk ik toch meer aan kleding, make up, ed. Bij huidverzorging/huidverbeterings producten, denk ik aan wetenschappelijke ontwikkelingen, waar jarenlang gedegen onderzoek naar is gedaan. Niet aan elk half jaar, het woord “nieuw” of “vernieuwd” op een potje creme en de verpakking aangepast, met als reden dat die creme weer opvalt tussen de vele anderen in het schap.

Ik heb, als huidverzorgings ingrediënten “freak” 😉 lang gezocht naar het juiste merk voor CisCare. Ook tussen alle profesionele merken die uitsluitend in salons verkocht worden is een groot verschil, heb ik in mijn zoektocht gemerkt.
Als je huidverzorging gebruikt, wil je veilig en duurzaam resultaat. Je wilt iets gebruiken dat niet op dieren is getest, maar op mensen. Waarvan de ingredienten zuiver zijn en weinig tot geen allergiën opwekken. Fijn en makkelijk is in gebruik. En waarbij je uiteraard resultaat ziet en voelt!
Het merk waar ik mee werk, Clephar dermatocosmetica huidverzorging, voldoet aan al die eisen. Door mijn passie voor het vak, vind ik het een uitdaging om mensen die huidproblemen ondervinden en daar iets aan willen doen, te coachen en te helpen in dat proces. Mocht je ergens vragen over hebben kun je mij altijd appen, bellen of mailen en geef ik doorgaans binnen een aantal uren antwoord. Heb je geen specifieke huidproblemen, maar wil jij het vochtgehalte van je huid verbeteren of goed op pijl houden en de rimpeltjes die je krijgt verminderen, je huid goed beschermen tegen alle schadelijke stralingen zoals UVA en UVB en overstappen op de dagelijkse huidverzorging van Clephar, dan krijg je uiteraard duidelijk uitgelegd van mij hoe je dit makkelijk en snel kunt gebruiken ’s morgens en ’s avonds. Ik kan mij voorstellen dat je dan thuis komt na een bezoek aan de salon en dan de volgende dag denkt, “hoe was het nou ook alweer…moest ik eerst de milk doen, of toch de lotion …….en waar kan ik mijn ogen mee reinigen…moest ik nu juist wel of niet met water mengen” ……etc. Ook voor die vragen kun je mij altijd bereiken en reageer ik zo snel mogelijk.

Samen gaan we voor de ultieme stralende huid op lange termijn, zondere poespas of trendgevoeligheid! 🙂

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

 MISS METALLIC TRENDCOLLECTIE SPRING/SUMMER 2017

Om de metallic trend kun je niet heen. In zowel de mode- als beauty wereld domineert metallic. Het leuke aan deze trend is dat je zelf kunt bepalen in welke mate je gebruik maakt van glans. Dat geldt ook voor de producten uit de Miss Metallic Trendcollectie.

Samen met Topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen ontwikkelde Lookx make-up deze mooie collectie!
Ga voor de Nude look “Boardwalk of voor de gewaagde look “Purple Rain”

Make up meets Art

De Trendcollectie Spring/Summer 2017 is dit jaar extra speciaal. De collectie heeft namelijk een boegbeeld in de vorm van een illustratie: Miss Metallic. Miss Metallic is stylish, modern, sterk & het stralende middelpunt! Ze is het symbool voor de multi-taskende vrouw van nu. Je vindt haar terug op alle verpakkingen van de producten.

International artist Marcel Burger heeft Miss Metallic ontworpen. Miss Metallic is ontstaan na een aantal schetsen. Marcel: “ze is mijn impressie van een expressie” Perfect passend bij deze krachtige metallic trendcollectie.

Trendcollectie

De trendcollectie bestaat uit:

  • 4 prachtig lang houdbare OOGSCHADUW kleuren, die je per stuk zelf uit kunt kiezen. Ga je voor 1 oogschaduw, vul dan het mono magneet doosje, ga je voor meerdere kleuren, vul dan het trio-magneet doosje inclusief kwastje.
  • 2 mooie LIPSTICKS, die overigens over elkaar een prachtig effect geven!
  • ULTRA LASH mascara, waarvan de formule is aangepast. Door toevoeging van Candellila wax worden de wimpers perfect gesepareerd en zorgt voor een optimale dekking.
  • Goudkleurige LIPGLOSS, die bij een bruine huid fantastisch staat.
  • Paars OOGPOTLOOD. De kwalitatief super goede oogpotloden, zijn al favoriet bij vele klanten van de salon. Deze paarse kleur is een echte aanwinst in het assortiment oogpotloden van Lookx in de salon.
  • Natural velvet MINERAL POWDER een prachtige poeder die je zowel als bronzer kan gebruiken of plaatselijk, bv als rouge kunt aanbrengen. Geeft een mooie natuurlijke glans.

Probeer de trendcollectie uit bij een bezoek aan de salon of volg een van onze make-up work shops in het voorjaar!